Yoga/energie in beweging

13582189_1049816821762508_369531093693094747_o

Yoga aanbod:

In verschillende yoga centra geef ik wekelijks mindfulyoga lessen maar ook bestaat de mogelijkheid me in te huren voor een yogaworkshop op lokatie bij speciale gelegenheden waar je met een groep mensen tot meer bewustzijn, lichaamsbeweging en ontspanning wilt komen.

De lessen ontstaan vanuit stilte in het moment.
Waar wordt, in verbinding met de groep aandacht voor gevraagd?
Mijn lichaam gebruik ik als waarnemingsinstrument om te faciliteren, wat de groep aan oefeningen, houdingen en bewegingen op dat moment kan gebruiken.

Bewustwording, aandacht, toelaten, ontspanning, kracht, beweging, zachtheid, vrijheid, ruimte, adem en aanwezigheid zijn sleutelwoorden voor mijn lessen.
Een combinatie van allerlei stijlen van lichaamswerk kan ik inzetten.

Ik zie graag een wereld voor me waar mensen hun eigen bewegingen in het leven maken, hun hart volgen, vrij zijn met zichzelf en anderen, en leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfliefde.

Wat is er nog meer mogelijk voor jou dan je tot nu toe hebt ervaren?

Resoneert mijn visie met die van jou?

Neem dan eens contact met me op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Info@zijnenschijn.nl of 0624562937

4-6 MEI GEEF IK EEN YOGARETREAT IN ZEELAND!
DOE JE MEE? KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE.

Op Donderdagen om 19.00u geef ik de stilte in beweging les en op vrijdagen 9.30u de mindfulyoga bij yogacentrum http://www.stilte-in-beweging.nl
Op Maandagen om 19.00u mindulyoga en 20.30u mindful Hatha bij http://www.yogastudiojudithvanhal.nl

Natascha Zegers over de stilte in beweging en mindfulyogales:

In deze heerlijke les brengt Saartje mij naar de stilte in mezelf, naar mijn kern. Hier neemt zij ruim de tijd voor en van hieruit ondersteunt en motiveert ze mij om in beweging te komen. 

Doordat Saartje de groepsdynamiek haarfijn aanvoelt reageert zij vanuit haar eigen stilte op de behoefte van de groep en onstaan als vanzelf de bewegingen en de houdingen van die les. De ene keer is het heel klein en rustig en een andere keer is er meer dynamiek en kracht in haar les. Voor mijn gevoel sluit het altijd perfect aan op de groep.

De kracht ligt vooral in de manier waarop Saartje mij aanmoedigt om vanuit de stilte met mijn aandacht de beweging van mijn lichaam te volgen en het toe te staan om zo te bewegen waar het op dat moment behoefte aan heeft. Het voelt voor mij heel natuurlijk.

Saartje nodigt mij uit om mijn lijf op een liefdevolle manier toestemming te geven om af te wijken van “hoe het moet”. Hierdoor onstaat ruimte in mijn lijf waardoor ik makkelijker in de houding kan komen. Het verrast me iedere keer weer hoe fijn deze manier aanvoelt, het is nl zo anders als de, meestal, strakke opbouw en structuur van andere yoga vormen waarbij “hoe het moet” een belangrijke rol speelt. Wat ik zo herken in mijn dagelijks leven en waar ik maar wat graag meer afstand van probeer te nemen. Daarom voelt het juist heel bevrijdend om tijdens de les bij Saartje af te wijken van deze structuur en mijn eigen manier te volgen waardoor ik uiteindelijk toch in dezelfde houdingen terecht komt als de andere yoga vormen.

Door zo bewust in verbinding te zijn met mijn lijf, vanuit de stilte in mezelf, ben ik los van mijn gedachten en kan ik heel goed voelen wat er te voelen valt. En ondanks de inspanning voel ik me na de les van Saartje heel erg ontspannen en neem ik dit vol energie mee de dag in.

Advertenties