Aanbod en tarieven

Individuele sessies:

Sensitherapie:
Duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Voor kinderen 1 tot 1,5 uur. De ervaring leert dat er gemiddeld 1 tot 4 behandelingen nodig zijn om het lichaam zo ver te brengen dat je zelf verder kan tot er zich weer een ander proces aanbiedt. We lopen regelmatig ergens tegen aan in ons leven. Daar even echt ruimte en aandacht aan geven zorgt dat we weer verder kunnen. Ontwikkelen is een levenslang proces en onderweg is het fijn als er af en toe even iemand meekijkt wanneer we even vastzitten. Ik kijk graag met je mee en help je aandacht te geven aan de plekken in je lichaam die roepen. Hierdoor komt er weer ruimte en kan je energie weer gaan stromen. Je krijgt persoonlijke handvaten die je helpen met je gevoelens om te gaan waardoor je ook zelf meer kan ontspannen wanneer je thuis of op je werk bent. Meer info.

Zijn & Schijn sessie:
Een combinatie van alle sessies. In het moment kijken we waar je komst om vraagt.
Dit kunnen clearings zijn, Sensitechnieken, Acces bars, volgen van energie, opstellingen, verschillende bodyprocessen van Acces, in stilte aanwezig zijn of andere impulsen die gevolgd kunnen worden. We werken samen, ook jouw impulsen in het moment zijn belangrijk dus breng ze in zodat je kan gaan ervaren dat ze van belang zijn.

Access Bars™ sessie :
Een 1 tot 1,5 uur durende sessie waarbij ik je bars naloop. Er zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk loslaten wat jou belemmert om te ontvangen in het leven.

Deze punten bevatten alle lading van ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Door deze na te lopen krijg je de kans om dat wat je belemmert moeiteloos los te laten.
In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters. Meer info.

Tanksessie:
Je hebt al ervaren hoe het is om bij mij in alle aanwezigheid te ontspannen, je hebt al heel wat aangenomen en losgelaten in de andere sessies en nu wil je af en toe even komen tanken. 50 minuten: Ruimte geven aan dat wat je onbewust hebt vastgezet of opgepikt waardoor de boel weer stagneert. Ik help je daarmee door mijn bewegingen te volgen die op dat moment ontstaan. Dat we het zo buiten onszelf houden doen we niet voor niks, het heeft soms een veilige plek nodig om te kunnen bewegen, door mijn aanwezigheid biedt ik je die plek en begeleiding. Weer even thuiskomen bij JEZELF.
(Dit kan ook een korte Barsessie zijn van 50 minuten)

Telefoon sessie:
Via skype of de telefoon is het mogelijk dat ik je op afstand begeleid naar de rust in jezelf. Zorg dat je een rustig plekje hebt en kan zitten of liggen. Je maakt van te voren met mij een afspraak en dan spreken we een tijd af dat je me kan bellen. (Dit is voor mensen die al persoonlijk bij me zijn geweest en al met me gewerkt hebben.) 


Groep sessies:
Bijeenkomsten Ont-moet Jezelf 
8x:
In 8 avonden van 2 uur ga je jezelf ont-moeten. 1 keer per maand.
Meer info.

Een kennismakingsgesprek is altijd mogelijk, dit is gratis en vrijblijvend.

Tarieven voor particulieren:
 
Zijn & Schijn sessie*                                        € 90,00 incl. Btw (1,5 u)
Sensitherapie*                                                 € 90,00 incl. Btw (1,5 u)
Access Bars™ sessie*                                     € 90,00 incl. Btw (1,5 u) / €60,00 incl. Btw (1u)
Sessies voor kinderen (t/m 16 jaar )*           € 60,00 incl. Btw (1 u)
                                                                      
Zijn & Schijn tanksessie                                  € 50,- incl. Btw (50 min)
Telefoon of Skypesessie                                 € 30,- incl. Btw (30 min)

Vanaf februari 2018:
* Strippenkaart/traject  4 sessies              € 340,-  incl. Btw (ipv. 360,-)
* Strippenkaart/traject  6 sessies              € 495,-  incl. Btw (ipv. 540,-)
* Strippenkaart kids 4 sessies                    € 220,-  incl. Btw (ipv. 240,-)

Voor ondernemers, bedrijven en instellingen overleg ik graag wat de vraag is en maak daarop een passend aanbod. 

*Kosten dienen na elke sessie contant te worden betaald. Helaas worden deze behandelingen niet vergoed door de  verzekeringen.

*Prijzen zijn exclusief de uitgemeten aanvullingen. Houd hier rekening mee.

*De afspraak verzetten kan tot 24 uur van te voren. Bij niet tijdig verzetten of annuleren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd waarin iemand anders ingepland had kunnen worden.

Ook een behandeling aan huis is, indien nodig, mogelijk. Vraag hiervoor even naar de mogelijkheden en kosten. 

Remedies:
Een uitgemeten remedie kost € 14,00 incl. btw per flesje.
Een Sensi-card kost € 22,- incl. btw

Voedingssupplementen:
De voedingssupplementen en orthomoleculaire preparaten zijn vrij verkrijgbaar in reformwinkels.

Gebruik je medicijnen of andere alternatieve middelen neem deze dan mee.

Bovenstaande sessies kunnen reguliere zorg niet vervangen. Het moet gezien worden als aanvulling op de reguliere zorg en kan uitkomst bieden waar deze vastloopt.

 

 

Advertenties