Het komt niet aangewaaid of wel?

rust, ontspanning

Het valt me op dat ik in een lekkere flow zit.

In januari 2015 heb ik mee gedaan met een welvaartspel van Marielle Duijndam. Dit heeft me echt een hoop gebracht. Wat er voornamelijk is blijven hangen is dat ik zelf een gevoelsfrequentie kan bepalen en dat dit er voor zorgt dat ik op dat niveau als een magneet aantrek. De wet van aantrekkingskracht probeer ik al een tijdje te doorgronden en ik geloof erin maar soms bleek mijn onbewuste frequentie erg sterk aanwezig te zijn waardoor ik blijkbaar ook steeds dingen aantrok die ik liever niet had maar wel uitstraalde. Dat heeft te maken met het onbewuste deel van onszelf. We handelen voor 95% vanuit ons onbewuste en van 5% zijn we bewust. In dat spel kregen we elke dag een oefening en we kregen elke dag een partij virtueel geld op onze virtuele rekening om uit te geven.
Toen kwam ik er ook wel achter waarom ik het geld nog niet met bakken binnen kreeg. Er zaten zoveel beperkte overtuigingen alleen al op geld uitgeven! Laat staan op ontvangen!
Het onderbewuste zegt dan bijvoorbeeld; “dat is een beetje overdreven” of “dat kan niet hoor eerst de belangrijke dingen” of “je gooit je geld toch niet over de balk” of “doe nou maar normaal dan doe je al gek genoeg” of “wat overdreven om het daaraan uit te geven”. Of “als ik maar mijn boodschapjes kan doen ben ik al blij” ..en tada het universum luistert natuurlijk meteen. Jij wilt alleen je boodschapjes kunnen doen? Prima hier is het.
Deze gedachten ben ik na het spel eens gaan onderzoeken en heb inmiddels aan een hoop van deze gedachten een andere draai gegeven.

Er werd ook aandacht besteed aan verlangens en wensen. Mijn wensen worden steeds helderder en ook de belemmerende overtuigingen die dat tegenhouden. Ik zou bijvoorbeeld graag vanuit rust en ontspanning een goed lopende praktijk opbouwen waar ik meer dan genoeg geld mee verdien. En dan komen ze hoor: “ja he maar dat kan toch niet?” Of” jij denkt ook alleen maar aan geld” of “Je moet er wel wat voor doen het komt je niet aangewaaid”. Nu is het zo dat er ergens iets in mij zegt dat rust en ontspanning hetzelfde is als niks doen. En niks doen dat kan natuurlijk niet. We moeten toch vooral hard werken voor onze centjes. De woorden die ik veel tegen kom zijn “ik heb het zo druk!” Dus dat is goed! Want als je het druk hebt doe je het goed. Toch??
Nou ik merk dat hoe drukker ik het heb, het met mij echt niet beter gaat en dat zie ik ook bij de mensen om me heen. Hoe meer ik kan ontspannen hoe beter het met mij gaat. Dus de kunst die ik graag leer is hoe kan ik vanuit ontspanning en rust geld ontvangen met de dingen die ik graag doe. Zo wil ik mijn leven leven.

Sinds ik dit bewust ben trek ik mensen aan of zie ik mensen die zo’n manier van leven voor zichzelf hebben gecreëerd! Mensen die het zichzelf toestaan hun dromen te leven en het lukt ze. Ik laat me inspireren. Als ik even naar mezelf kijk ben ik best goed op weg. Samen met mensen weer ontdekken waar hun levenslust zit en hier weer contact mee maken. Samen spelen, ontdekken, voelen, praten, lachen, huilen, schrijven, bewegen, mezelf en de ander ontdekken in de ontmoetingen en genieten. Onder de ellende en problemen zit vaak een hoop potentie en kracht verstopt. Ik ben mezelf meer en meer aan het ontdekken en help ook mensen weer te zien en te ervaren wie ze werkelijk zijn. Stap voor stap vanuit ontspanning en vertrouwen. De afgelopen jaren vinden steeds meer mensen hun weg naar mijn praktijk, zou het toeval zijn? Ik ben elke dag bezig mijn rust en ontspanning te pakken en me af te stemmen op het gevoel dat ik wil beleven, zelfs in de drukste momenten. Tegen alle vertrouwde bewegingen in. Voor mij word het steeds meer waar dat ik dan de magnetische aantrekkingskracht creëer die de mensen nodig hebben waar ik mee wil werken. Zijn wie ik ben, zijn wie jij bent. Hoe mooi is dat?
We zijn toch helemaal goed zoals we zijn? Juist gewoon wanneer we in alle rust ZIJN.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s